Notice: Undefined index: domini in /var/www/vhosts/somdiaris.cat/httpdocs/config.php on line 80

Notice: Undefined index: domini in /var/www/vhosts/somdiaris.cat/httpdocs/config.php on line 81

Notice: Undefined index: domini in /var/www/vhosts/somdiaris.cat/httpdocs/config.php on line 82
Voluntaris de l’ADF Montseny - Congost netegen dues fonts de Llerona

Voluntaris de l’ADF Montseny - Congost netegen dues fonts de Llerona

Els dolls d'aigua ja tornen a ser accessibles

Societat

les Franqueses

Un grup de voluntaris de l’Agrupació de Defensa Forestal Montseny – Congost van netejar l’accés i l’entorn de les fonts de Santa Digna i de Santa Margarida de Llerona, a les Franqueses. La vegetació crescuda  indiscriminadament al voltant de les fonts i els seus accessos van anar convertint aquests espais de repòs i tranquil·litat molt apreciats i concorreguts  en un lloc abrupte i de difícil accés.

Els voluntaris locals de l’ADF Montseny-Congost es van oferir a realitzar els treballs necessaris per la recuperació de l’entorn i accessos de les fonts, espais que formen part del patrimoni natural del  municipi de les Franqueses del Vallès. És per això que van netejar de forma voluntària l’entorn de les fonts.
 
La regidoria d’Agricultura, Territori i Sostenibilitat ha expressat el seu reconeixement per la tasca realitzada als voluntaris locals de l’ADF Montseny-Congost, Marti Rosàs,  Joaquim Méndez, Vicenç Cussó, Jordi Pujol i Josep Lluís Pujol, que van treballar de valent per tal que tots els franquesins i franquesines puguin tornar a gaudir de nou d’aquests espais.

Fatal error: Uncaught Exception: View ../img//logo-header.svg doesn't exists in /var/www/vhosts/somdiaris.cat/httpdocs/classes/Haanga.php:348 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/somdiaris.cat/httpdocs/compilades/peu_html.html.php(227): Haanga::Load('../img//logo-he...', Array, true, Array) #1 /var/www/vhosts/somdiaris.cat/httpdocs/classes/Haanga.php(434): haanga_e65d7648ab290157f8972754114abcb32344e3dc(Array, false, Array) #2 /var/www/vhosts/somdiaris.cat/httpdocs/comuns/utils.php(95): Haanga::Load('peu_html.html', Array) #3 /var/www/vhosts/somdiaris.cat/httpdocs/noticies.php(225): fes_peu() #4 {main} thrown in /var/www/vhosts/somdiaris.cat/httpdocs/classes/Haanga.php on line 348