Notice: Undefined index: email in /var/www/vhosts/somdiaris.cat/httpdocs/config.php on line 20

Notice: Undefined index: domini in /var/www/vhosts/somdiaris.cat/httpdocs/config.php on line 80

Notice: Undefined index: domini in /var/www/vhosts/somdiaris.cat/httpdocs/config.php on line 81

Notice: Undefined index: domini in /var/www/vhosts/somdiaris.cat/httpdocs/config.php on line 82
A punt la 'Roda' del Vallès

A punt la 'Roda' del Vallès

Les Assemblees de la comarca s’uniran a la caravana de cotxes

Societat

la Garriga

Les Assemblees locals de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) al Vallès Oriental s’uneixen el diumenge per portar a terme l’activitat Roda el Vallès. Es tracta d’una caravana per diferents indrets de la comarca, que començarà i acabarà a la Garriga. La Roda vol reivindicar l'estat propi.

L’ANC i el sindicat agrari Unió de Pagesos faran la seva primera Marxa cap a la Independència a la comarca demà. L'acte consistirà en una caravana de tot tipus de vehicles que seguirà un itinerari circular per tota la comarca, amb inici i final a la Garriga. El circuit el formen 15 poblacions, i se n'hi afegiran 14 més que, en forma de columna, s'uniran a la roda circular.
 
La Garriga, l’Ametlla del Vallès, Bigues, Sta. Eulàlia de Ronçana, Lliçà d’Amunt, Canovelles, Les Franqueses, Granollers, Parets, Mollet, Montmeló, Montornès, Vilanova del Vallès, La Roca, Cardedeu, Cànoves i Samalús s'enllaçaran en aquesta gran Roda. 
 
De la zona del Baix Montseny arribarà una columna que, procedent  de les poblacions  del Montseny, Santa Maria i Sant Esteve de Palautordera, Campins, Gualba, Sant Celoni i Vallgorguina, arribarà a la Garriga per afegir-se a l'inici de la Roda passant per Llinars i Sant Antoni de Vilamajor.
 
De la zona de la Serra de Ponent una altra columna procedent de les poblacions de Granera, Castellcir, Castellterçol, Caldes, Sant Feliu de Codines, Sant Quirze Safaja i Lliçà d'Amunt s'afegirà a la Roda procedent de La Garriga a Bigues.

Fatal error: Uncaught Exception: View ../img//logo-header.svg doesn't exists in /var/www/vhosts/somdiaris.cat/httpdocs/classes/Haanga.php:348 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/somdiaris.cat/httpdocs/compilades/peu_html.html.php(257): Haanga::Load('../img//logo-he...', Array, true, Array) #1 /var/www/vhosts/somdiaris.cat/httpdocs/classes/Haanga.php(434): haanga_e65d7648ab290157f8972754114abcb32344e3dc(Array, false, Array) #2 /var/www/vhosts/somdiaris.cat/httpdocs/comuns/utils.php(95): Haanga::Load('peu_html.html', Array) #3 /var/www/vhosts/somdiaris.cat/httpdocs/noticies.php(215): fes_peu() #4 {main} thrown in /var/www/vhosts/somdiaris.cat/httpdocs/classes/Haanga.php on line 348