publicitat
  publicitat

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dimarts, 24 d'octubre de 2017 03:56 h
Avui
12.2 º
H: 93.0 %
0.4 Km/h

racó del professional
publicitat

Esther Molins / Gabinet Psicopedagògic i Mèdic Naturista Esther Molins||

La importància de l'afecte

Esther Molins
Esther Molins
Reconec que m’encanta llegir i escriure sobre les emocions perquè sóc absoluta defensora de que som autèntica energia emocional.

Per tal de parlar sobre una realitat tan natural, però alhora complexa com és la vida emocional, us transcric algunes de les idees que Elsa Punset, va expressar en una entrevista publicada per La Contra de La Vanguardia.

-“nuestro cerebro tiene un mecanismo que hace que se agranden las malas experiencias. Es por ello que los neurólogos dicen que hay que equilibrar una emoción negativa con cinco de positivas”

-“hay que tener en cuenta que detrás de cada pensamiento y de cada comportamiento hay una emoción”

-“no somos tanto lo que pensamos, sino lo que sentimos”

-“el pensamiento cambia el cerebro físicamente como si nada, por ello hay que cambiar tu pensamiento y tu comportamiento”

-“¿por qué estamos tan dotados para la infelicidad y no para la felicidad? Porque tenemos un cerebro programado para sobrevivir en un mundo muy peligroso desde hace miles y miles de años, en el que la esperanza de vida era muy corta y donde cualquier cosa podía ser muy peligrosa”

-“las personas que tienen buena suerte son las personas capaces de abrir nuevas puertas en su vida y no hacer siempre lo mismo”

-“da mucha felicidad ayudar a los demás”

-“un abrazo debe durar seis segundos para que tenga un impacto químico en el cerebro”

-“el amor es como un sistema de motivación, es una súper emoción. [+]


lectures 33 lectures Comentaris Cap comentari

José Ignacio Carnero Sobrado / Asemax||||

El canvi de domicili social de les companyies mercantils

Asemax
Asemax
Canviar el domicili, però mantenir-ho en el mateix municipi, ho podia fer l’òrgan d’administració, tret que s’hagués previst estatutàriament una altra cosa. D’aquesta manera, l’administrador podria, si ho estima convenient, alterar la seu canviant-la d’un carrer a un altre.  En canvi, treure aquesta seu social del municipi era competència de la junta general.

No obstant això, el 2015 es va produir un petit canvi de redacció de la Llei de Societats de Capital (LSC), a fi que l’òrgan d’administració pogués acordar el trasllat sempre que fos dins del territori nacional, i no ja dins del terme municipal. [+]


lectures 27 lectures Comentaris Cap comentari

Iker Cabezuelo Adame / Asemax||||

La reclamació de les despeses de formalització de la hipoteca

Asemax
Asemax
Transcorregut més d’un any des que el Tribunal Suprem va dictar sentència el desembre de 2015 declarant nul·les per abusives aquelles clàusules que en els préstecs hipotecaris imposaven al consumidor les despeses i tributs de la formalització de les hipoteques, cal concloure que la jurisprudència menor ha consolidat l’aplicació d’aquesta doctrina als casos posteriors.

Igual que va passar amb les clàusules sòl, aquestes clàusules d’atribució al consumidor de totes les despeses derivades de la concertació i desenvolupament del contracte, poden ser declarades nul·les pels tribunals, entenent l’Alt Tribunal i també els tribunals menors que moltes d’aquestes despeses es produeixen en benefici únicament de l’entitat financera i, malgrat això, es repercuteix, mitjançant una condició general de la contractació, al consumidor. [+]


lectures 46 lectures Comentaris Cap comentari


publicitat

T.J. Cánovas / Centre dietètic i herboristeria Teresa Pons||||

Tres problemes; tres remeis

T.J. Cánovas
T.J. Cánovas
Voleu millorar el pes però patiu ansietat i piqueu entre hores?

Heu deixat de fumar i esteu menjant més?

Necessiteu estar més relaxats, tenir menys sensació de gana i no patir ansietat per poder menjar de forma equilibrada i perdre pes sense grans esforços?
 
Ha sortit un nou producte natural que ajuda a perdre pes perquè treu la sensació de gana. És una fórmula a base d’aminoàcids essencials, omega-3 i triptòfan que actua com ansiolític de manera natural. [+]


lectures 99 lectures Comentaris Cap comentari

Iker Cabezuelo Adame / Asemax||||

En els vols amb un retard superior a 3 hores els passatgers tindran una compensació econòmica

Asemax
Asemax
El TJUE, ha establert en una recent sentència que en cas de retard de tres hores o més, els passatgers tindran dret a una compensació de 250 euros per als vols de fins a 1.500 quilòmetres i de 400 euros per als vols de més de 1.500 quilòmetres que connectin dos estats membres.

En aquest sentit, la compensació deguda als passatgers en cas de cancel·lació o gran retard d’un vol amb connexió ha de calcular-se en funció de la distància entre els aeroports de sortida i arribada. [+]


lectures 79 lectures Comentaris Cap comentari

José Ignacio Carnero Sobrado / Asemax||

El TJUE considera abusiva la clàusula multidivisa si el banc va incomplir les seves obligacions d’informació

Asemax
Asemax
El Tribunal de Justícia de la Unió Europea ha dictat una sentència de data 20 de setembre de 2017, en un supòsit de contractació de préstec hipotecari amb clàusula multidivisa. 

En ella estableix que quan una entitat financera concedeix un préstec denominat en divisa estrangera, ha de facilitar al prestatari la informació suficient perquè aquest pugui prendre decisions fundades i prudents.

Referent a això, el Tribunal de Justícia recorda que l’exigència que una clàusula contractual ha de redactar-se de manera clara i comprensible, obliga també al fet que el contracte exposi de manera transparent el funcionament concret del mecanisme al que es refereix la clàusula que es tracti. [+]


lectures 128 lectures Comentaris Cap comentari


publicitat

Judit Pujadas Planell / Centre Mèdic i Dental Parets||

Poden els nens tenir problemes de veu?

Judit Pujadas
Judit Pujadas
La veu és l’eina principal que ens permet a les persones comunicar-nos, expressar els nostres sentiments i donar a conèixer les nostres emocions, idees i fets als altres.

Per aquesta raó la veu pren un paper clau en el desenvolupament propi de cadascú i cal cuidar-la, ja que la veu també es cansa, perd efectivitat i pot emmalaltir, sigui quina sigui la nostra edat.

La disfonia infantil és qualsevol alteració de la veu, momentània o de llarga durada, que altera les qualitats acústiques de la veu en els nens. [+]


lectures 79 lectures Comentaris Cap comentari

Esther Molins / Gabinet Psicopedagògic i Mèdic Naturista Esther Molins||||||

El cos ens parla; cal saber-lo entendre

Esther Molins
Esther Molins
Dins la naturopatia, la diagnosi oriental és un saber realment fascinant; una font de coneixement respecte del pacient i de gran utilitat per a la sanació de tot desequilibri mental, emocional i/o físic.

La diagnosi oriental és ben diferent d’altres sistemes tradicionals de diagnòstic, els quals es basen en l’ús d’aparells i anàlisis de laboratori, ja que es fonamenta en l’observació del pacient i en establir una comunicació amb ell. És una manera de diagnosticar més subjectiva que la diagnosi occidental, però no per això menys eficaç, tot el contrari. [+]


lectures 101 lectures Comentaris Cap comentari

T.J. Cánovas / Centre dietètic i herboristeria Teresa Pons||

Nou producte revolucionari per perdre pes

T.J. Cánovas
T.J. Cánovas
Aquest mes de setembre les dues demandes que més fan els nostres clients fan referència a perdre pes i a millorar l’aspecte de la pell.

Per això avui us recomano un producte revolucionari, amb una doble composició: un potent regenerador que endarrereix el procés d’envelliment de la pell i que també actua com a producte per aprimar, ja que crema el greix que tenim en reserva i l’elimina.

Belladel són dos productes en un de sol: càpsules vermelles per perdre pes i unes altres blaves per millorar la pell. [+]


lectures 123 lectures Comentaris Cap comentari


publicitat

Salvador Xicola Riulas / Asemax||||

Inici de nova activitat per a aplicació del tipus reduït de l'impost de societats

Asemax
Asemax
La Direcció General de Trànsit en la seva consulta DGT V255/2017 d’1 febrer de 2017 analitza si és possible aplicar el tipus reduït del 15% de l’impost de societats per empresa de nova creació en els casos de constitució d’entitats per socis persones físiques.

Assenyala l’òrgan directiu que per l’aplicació del tipus reduït del 15% per empreses de nova creació, un dels requisits exigits és que l’entitat ha d’iniciar el desenvolupament d’activitats econòmiques. [+]


lectures 84 lectures Comentaris Cap comentari

Iker Cabezuelo Adame / Asemax||

Els webs per llogar apartaments turístics informaran a Hisenda

Asemax
Asemax
Aquesta és una de les novetats que estableix la modificació del Reglament General de les actuacions i els procediments de gestió i inspecció tributària i de desenvolupament de les normes comuns dels procediments d’aplicació dels tributs (RD 1065/2007, de 27 de juliol) amb entrada en vigor prevista per l’1 de gener del 2018.

Aquesta informació que aportaran les plataformes pretén evidenciar l’economia submergida generada amb el tipus d’arrendament d’habitatge amb finalitats turístiques i posarà en el punt de mira d’Hisenda a propietaris d’immobles arrendats durant curtes estades que no tributen per cap de les quantitats percebudes. [+]


lectures 101 lectures Comentaris Cap comentari

José Ignacio Carnero Sobrado / Asemax||

La falta de finançament permet a la immobiliària quedar-se amb les arres

Asemax
Asemax
La situació de crisi econòmica que impedeix obtenir el crèdit hipotecari no és causa suficient perquè el comprador d’un habitatge pugui eludir les penalitzacions previstes en el contracte (arres penitencials) establert amb el venedor en cas de desistiment o incompliment, ja que la falta d’obtenció de finançament és un risc que corre del seu compte, no del venedor.

El Tribunal Suprem, en una sentència de 13 de juliol de 2017, determina que la falta de finançament no és un impediment sobrevingut que no hagi estat pres en consideració per les parts en contractar. [+]


lectures 146 lectures Comentaris Cap comentari

Jesús Galán / Centre Mèdic i Dental Parets||||

Osteopatia per alleujar el dolor

Jesús Galán
Jesús Galán

El tractament osteopàtic consisteix a tractar les disfuncions que pugui haver-hi a la columna vertebral, les articulacions, el sistema nerviós, el sistema muscular, les vísceres i el crani. Busca recuperar l’equilibri corporal perdut, reactivant els seus mecanismes d’autocuració amb diverses tècniques terapèutiques: manipulacions articulars, tècniques energètiques, de mobilització, d’estirament, entre d’altres.

Cada persona requereix un tractament individual d’acord amb un enfocament personal únic. [+]


lectures 147 lectures Comentaris Cap comentari

P. Martínez / Centre Mèdic i Dental Parets||||

Les al·lèrgies en l'actualitat

La prevalença de les malalties al·lèrgiques a nivell mundial no para d'augmentar, i s'estima que entre el 30 i el 40% de la població es troba afectada per alguna d'elles. A Catalunya, les xifres són similars: una de cada quatre persones pateix algun tipus de trastorn al·lèrgic.

 

L'augment de la temperatura i la major contaminació atmosfèrica estan provocant variacions a l'alça en les concentracions atmosfèriques de pòl·lens, el nombre d'insectes i la prevalença de fongs associats a les malalties al·lèrgiques, per la qual cosa és plausible que el nombre i intensitat dels casos s'incrementin en el futur. [+]


lectures 245 lectures Comentaris Cap comentari

Iker Cabezuelo Adame / Asemax||

La reclamació de les despeses de formalització de la hipoteca

Asemax
Asemax

Transcorregut més d’un any des que el Tribunal Suprem va dictar sentència al mes de desembre de 2015 declarant nul·les per abusives aquelles clàusules que en els préstecs hipotecaris imposaven al consumidor les despeses i tributs de la formalització de les hipoteques, cal concloure que la jurisprudència menor ha consolidat l’aplicació d’aquesta doctrina als casos posteriors.

 

Igual que va passar amb les clàusules sòl, aquestes clàusules d’atribució al consumidor de totes les despeses derivades de la concertació i desenvolupament del contracte, poden ser declarades nul·les pels tribunals, entenent l’Alt Tribunal i també els tribunals menors que moltes d’aquestes despeses es produeixen en benefici únicament de l’entitat financera i, malgrat això, es repercuteix, mitjançant una condició general de la contractació, al consumidor. [+]


lectures 235 lectures Comentaris Cap comentari


publicitat

publicitatginyLlegir +


Llegir +


editorials 20.10.2017.
Volem parlar del Baix Vallès
Volem parlar del Baix Vallès i les circumstàncies excepcionals ens aturen. Volem obrir debat sobre ...
publicitat
Rep els titulars per correu electrònic
   
Avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.logo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
  • amb el suport de
logo

logo

logo