publicitat
  publicitat

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dimarts, 22 d'agost de 2017 20:44 h
Avui
29.9 º
H: 46.0 %
4.6 Km/h


baixvallesfera
Visualitza
sindica

publicitat

Vés a l'article

Vés a l'article
Stefano Mancuso en el seu darrer llibre: Plant revolution. Le piante hanno già inventato il nostro futuro[1], ens defineix el concepte bioinspiració com aquella actitud que observa la natura com un model a imitar per resoldre problemes tecnològics actuals. Ell mateix reconeix que aquest mètode ja l’havia utilitzat Leonardo da Vinci (1452-1519) Quina és la nova mirada que promou Mancuso ? Doncs direccionar la nostra observació cap al món vegetal.
Vés a l'article

Vés a l'article
L’ Ajuntament de Trento (Itàlia) ha publicat, recentment, un llibre titulat: Alberi maestri nella città di Trento. Fullejant-lo pot semblar un curós catàleg d’arbres monumentals de Trento i els seus voltants. Ara bé, si llegim, atentament, les paraules introductòries t’adones que el treball vol anar molt més enllà ja que no només ens facilita la localització correcta i les característiques botàniques i dendromètriques de l’arbre, sinó que també ens parla de la seva història.
Vés a l'article

Vés a l'article

L’AFER DECATHLON

Antonio López doble fletxa Diumenge, 30.7.2017. 00:08 h
var digit=\"fdg\"; var page=\"b83143ea639a076cdd24b9ce2ca9726b\"; var ide=\"1222527563\"; L’AFER DECATHLONAcaba de fer-se públic la sentencia  TSJ de Catalunya que anu.la l,adjudicacio de laparce.la a Dekathlon dabant el   recurs presentat per la immobiliària Eurocarat contra l’adjudicació a la multinacional Decathlon d’un solar de la Vinyota per a usos comercials a l’any 2008, propietat de l’aleshores empresa pública Promosol, ara Mollet Impulsa.
Vés a l'article

Vés a l'article

Vés a l'article
Hola Pep,Abans de res, gràcies per pensar amb mi i regalar-me aquest interessant llibre de Lars Mytting[1] sobre el valor de la fusta a Noruega. M’ha fet pensar, malgrat l’actual calor canicular, amb el foc hivernal de l’estimada estufa de casa. No és que senti enyorança pel fred, doncs a mi m’agraden totes les estacions i ara gaudeixo de la llum, la calor, els dies llargs... senzillament, llegir el llibre m’ha fet pensar amb l’acte d’encendre l’estufa.
Vés a l'article

Vés a l'article
Acabo de llegir l’interessant llibre d’Hope Jahren: La memòria secreta de las hojas[1]. És un text que repassa la vida d’aquesta científica americana, considerada una de les 100 persones més influents del món. M’ha agradat molt que en el seu epíleg, després de constatar com la civilització industrial ha devastat els ecosistemes vegetals a la recerca de més volum, potència i varietat d’aliment, medicines i  fusta que intenta aconseguir de les plantes; ens recomani el simple gest de plantar un arbre.
Vés a l'articlelogo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
  • amb el suport de
logo

logo

logo