publicitat
  publicitat

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dimarts, 24 d'octubre de 2017 04:10 h
Avui
11.7 º
H: 94.0 %
0.7 Km/h


baixvallesfera
Visualitza
sindica

publicitat

Vés a l'article

Vés a l'article

núvol de fum 203 | final del regnat

Núvol de fum doble fletxa Divendres, 20.10.2017. 11:22 h
Escolta el podcast:O descarrega\'l: núvol de fum 203.mp3     Aquesta setmana comencem el programa parlant de la tercera entrega de Everywhere at the end of time, la sèrie de sis discs que posaran el punt i final al projecte de Leyland Kirby The Caretaker. Uns discos que com ja sabeu volen reflectir els diferents estadis de la demència. Amb aquesta tercera entrega arribem a l\'equador del projecte, on encara hi trobem melodies reconeixibles però que es comencen a desdibuixar i  a tornar-se inconnexes.
Vés a l'article
ACTE PUBIC CELEBRAR A MOLLET EL PASAT 17 D´OCTUBRE 2017El any passat havíem acordat amb l’Ajuntament de Mollet i el Catsalut fer una jornada sobre l’estat de la Sanitat Pública juntament amb altres actors sanitaris  de l’àrea del Baix Vallès. Lamentablement, aquestes dues institucions públiques no han estat a l\'altura i no han fet res per realitzar-la. Tot i així, varem organitzat un acte el passat dia 17 de Occtubre a la Marineta que ha comptat amb la participació de representants sindicals i membres de la Marea Blanca i la participació de amplia reprentacion de col·lectius i entitats de la societat moletana.
Vés a l'article
​RADIOGRAFIA A LA SANITAT PÚBLICA AL BAIX VALLÈS I A CATALUNYAL\'any passat havíem acordat amb l\'Ajuntament de Mollet i el Cat salut fer una jornada sobre l\'estat de la Sanitat Pública juntament amb altres actors sanitaris de l\'àrea del Baix Vallès. Lamentablement, aquestes dues institucions públiques no han estat a l\'altura i no han fet res per realitzar-la. Tot i així, varem organitzat un acte el passat dia 17 d`ctubre a la Marineta que ha comptat amb la participació de representants sindicals i membres de la Marea Blanca i la participació d´una ampla representació de col·lectius i entitats de la societat molletanaEn aquest acte hem volgut posar de manifest l\'actual situació de la sanitat pública, tant a la nostra zona com a tot Catalunya, i evidenciar el que han representat les retallades en el nostre sistema de salut.
Vés a l'article

Vés a l'article

Piròmans

Papers per endreçar doble fletxa Dimarts, 17.10.2017. 21:52 h
No pretenc ser original posant en una mateixa reflexió els incendis de Galícia i els moments que es viuen a Catalunya.Ho faig perquè el moment m’ho demana.Hi ha massa piròmans.Dramàtics els incendis a Galícia i Portugal. Tristíssima la mort de persones, animals i natura. S’ha cremat el verd. S’han cremat vides. Intolerables més de 30 morts! Desesperança, ràbia, patiment. I les causes? Els piròmans, sí, però també les polítiques de retallar inversió en prevenció d’incendis, les polítiques urbanístiques que permeten requalificar, la cobdícia.
Vés a l'article

Vés a l'article

núvol de fum 202 | camps indefinits

Núvol de fum doble fletxa Divendres, 13.10.2017. 11:51 h
Escolta el podcast:O descarrega\'l: núvol de fum 202.mp3    Una setmana més passem una hora acompanyats de bona música a Núvol de Fum. Avui arrenquem el programa amb el nou treball de Cremation Lily, el projecte que mescla ambient, sons industrials i experimentació de Zen Zsigo Aquest nou disc deixa de banda les sonoritats més agressives per acostar-se a un ambient més relaxat i contemplatiu; un disc que trobareu al catàleg del seu propi segell Strange Rules en format doble cassette.
Vés a l'article

Vés a l'article
Hola a tothom,el proper diumenge 12 de novembre, tenim un espectacle molt especial amb la Cia. Marcel Gros:La premsa ha dit… “Una visita guiada pel seu univers particular que descobreix les dèries que el pallasso ha anat acumulant al llarg dels seus trenta anys d’ experiència damunt dels escenaris” “En l’espectacle, la lletra A és la protagonista com a inici ‘de totes les paraules que porten bon rotllo’ com l’ amor, l’amistat o l’aventura.
Vés a l'article

Vés a l'articlelogo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
  • amb el suport de
logo

logo

logo