publicitat
  publicitat

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dijous, 18 de gener de 2018 03:10 h
Avui
9.3 º
H: 82.0 %
0.6 Km/h


baixvallesfera
Visualitza
sindica

publicitat
CARTA OBERTA Al SR. MONRAS ALCALDE DE MOLLET SOBRE LA NOVA  ACTIVITAT ESPORTIVA PRIVADA Al L´HOSPITAL DE MOLLET.El passat dia 12 de gener, ens acompanyava en el cafè del matí el senyor alcalde Josep Monràs, a través de les ones de Ràdio Mollet. Entre diversos temes d\'actualitat de la ciutat sobre els quals es va tractar, el màxim responsable del govern de la ciutat, es va manifestar amb especial efervescència sobre la nova unitat privada de medicina esportiva que, la Fundació Sanitària de Mollet (FSM) ha obert en el mateix recinte del nou hospital, i en particular, en contra de les declaracions de la Plataforma en defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès.
Vés a l'article

Vés a l'article

núvol de fum 213 | passat simple

Núvol de fum doble fletxa Divendres, 12.1.2018. 12:28 h
Escolta el podcast:O descarrega\'l: núvol de fum 213.mp3     Tornem a la programació normal després dels dos especials de Nadal amb un tracklist on hi trobem (sense haver-ho buscat) moltes dones i molta gravació de camp. Comencem amb la compositora turca Ekin Fil i el seu treball Ghosts Inside, folk i ambient d\'atmosferes fosques i misterioses. Continuem amb Kate Carr, australiana afincada a Anglaterra que estudia la relació entre persones i espai a través del so, les gravacions de camp i la composició experimental.
Vés a l'article

Vés a l'article

Vés a l'article
Escolta el podcast:O descarrega la sessió: núvol de fum 212.mp3   Segona i última sessió especial de Nadal d\'aquesta temporada. Després del fantàstic mixtape de la setmana passada amb Erizados avui girem cap al techno amb el meu projecte Droneghost. No és una sessió exclusiva, ja que es va publicar el passat més d\'abril a la sèrie de podcasts del col·lectiu Contradictio. Es tracta d\'una hora de sons foscos i propers al techno, però a baixes revolucions, uns vuitanta-tres bpm.
Vés a l'article

Vés a l'article
Recordem les nostres propostes municipalistes, poc sa fet 2015-2019.PROPUESTAS MUNICPALISTAS EN MATERIA DE SALUT DE LA  PLATAFORMA EN DEFENSA DE LA SANITAT PUBLICA DEL BAIX VALLES PARA LAS ELECCIONES 2015 .DEFENSEM UNA SANITAT PUBLICA 100 X 100Els municipis són llocs de convivència i on es desenvolupen les activitats que condicionen la nostra vida i el nostre estat de salut: econòmiques, socials, culturals, educatives,  són llocs idonis per desenvolupar i posar en marxa actuacions en les polítiques públiques per millorar el nivell de salut i de vida en les nostres ciutadanes i ciutadans: A par del Desenvolupament  de les competències municipals en matèria de sanitat, consum i salut mediambiental i altres comeses que estableix la llei general de sanitat per als municipis com.
Vés a l'article
Una vagada feta la votación es va aprovar per unanimitat de tots els grups municipals.INTERVENCIÓ: ANTONIO LOPEZ EN NOM DE LA PLATAFORMA EN DEFENSA DE LA SANITAT PUBLICA DEL BAIX VALLES.Moció; Sobre la cessio d\'unes dependencies de lnstitut nacional de la seguretat social a l\'institut catala de la salut a Mollet del Vallès.Bona nit ; Sr.alcalde regidors i regidores amics i amiguesPermeteu una prèvia:1º Volem Agrair al conjunt dels grups municpals d\'aquesta corporació pel suport a la moció que vam presentar sobre les llistes d\'espera en el servei de rehabilitació , el compromis  per part del departament de salut és la  d\'augmentar el contracte un 20% a Fisiogestión lo  que significa un augment en 600 persones mes  ateses, 2n També us volem traslladar la nostra preocupació per la situació d\'alguns serveis sanitaris que es donen a la nostra ciutat, i que necessiten millorar substancialment com són.
Vés a l'article

Vés a l'article

Vés a l'article
COMUNICAT DE PREMSA:Mollet del Vallés, 31/12/2017El passat 19 de desembre la Fundació Sanitària Mollet (FSM) va confirmar l’obertura d’una unitat de medicina esportiva privada dins de les instal·lacions de l’Hospital de Mollet del Vallès. Aquesta unitat, que serà gestionada de manera íntegrament privada, comptarà amb la col·laboració d’especialistes de l’Hospital, i al no estar finançada per la Generalitat de Catalunya, haurà de ser sufragada pels propis usuaris.
Vés a l'articlelogo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
  • amb el suport de
logo

logo

logo