publicitat
  publicitat

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dijous, 22 de març de 2018 04:50 h
Avui
3.2 º
H: 60.0 %
0.7 Km/h


baixvallesfera
Visualitza
sindica

publicitat

Vés a l'article
Escolta el podcast:O descarrega\'l: núvol de fum 222.mp3     Avui abans de començar el programa dediquem un minut a recordar la figura de Jose Manuel Costa, crític musical i comissari artístic molt vinculat a les músiques experimentals, que ens ha deixat aquesta setmana. Jo el vaig conèixer a través del seus programes a ràdio nacional, Vía Límite i Retromanía, el primer dedicat precisament a l\'experimentació, i una gran font de coneixement.
Vés a l'article

Vés a l'article

Vés a l'article

Vés a l'article

Vés a l'article

núvol de fum 221 | llavors

Núvol de fum doble fletxa Divendres, 9.3.2018. 11:40 h
Escolta el podcast:O descarrega\'l: núvol de fum 221.mp3     Aquesta setmana punxem temes llargs. Comencem amb un projecte més que interessant, Pendant, un dels diversos alter egos de Brian Leeds, conegut sobretot com Huerco S. Pendant s\'acaba d\'estrenar amb un LP que publica a través de West Mineral, un segell que ell mateix ha creat per a l\'ocasió. El disc porta per títol Make me know you sweet i és un excel·lent exercici d\'ambient i textures sonores.
Vés a l'article

Vés a l'article

Vés a l'article

Vés a l'article
Hola a tothom!!!!Us informem d´un canvi d´última hora que hi ha hagut a la programació del nostre espectacle de l\'11 de març. No podem oferir l´espectacle PINOTXO de la cia. Dreams per motius al.liens a nosaltres, però no patiu, que segur que l´any vinent  podrem gaudir d\'aquesta obra.La Cia.Dreams ens oferirà......LA VENTAFOCSHi havia una vegada un petit regne on els reis, ofegats pels deutes, van decidir organitzar un gran ball per casar el seu fill amb una dona rica.
Vés a l'article

Vés a l'articlelogo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
  • amb el suport de
logo

logo

logo