publicitat
  publicitat

Diari de Mollet i Baix Vallès

Divendres, 19 de gener de 2018 12:06 h
Avui
4.7 º
H: 83.0 %
0.4 Km/h

publicitat

Societat doble fletxa Mollet del Vallès / Dilluns, 14.1.2008. 08:00 h

Mollet engega un programa per prevenir el sobrepès

Mollet posa en marxa el programa pilot Sobrepès: Programa d'hàbits saludables, que proposa activitats per adquirir uns hàbits saludables.
Mollet engega un programa per prevenir el sobrepès
Mollet engega un programa per prevenir el sobrepès

El projecte està coordinat pels ambulatoris de Can Pantiquet i Plana Lledó i els departaments de Salut i Esport de l'Ajuntament per tal d'oferir uns hàbits saludables als ciutadans de Mollet. Segons explicava la regidora de Salut, Carme Guarro, "un estudi de Cambridge indica que qui no porta una vida saludable, la seva vida es pot arribar a escurçar fins a 14 anys". [+]


Lectures 580 lectures Comentaris Cap comentari


Esports doble fletxa Mollet del Vallès / Dilluns, 14.1.2008. 08:00 h

El Club Atlètic Mollet obre les inscripcions per a la cursa de Sant Vicenç

El CAMollet ha iniciat les inscripcions per a la 9a cursa Sant Vicenç, que es disputarà el 27 de gener. Les inscripcions, que es tancaran amb 400 participants, es poden fer de dilluns a divendres (de 18.30 a 20.30) al telèfon 93.579.10.13.

La tradicional cursa, que s'organitza en col·laboració amb l'Ajuntament, té un recorregut de 10,480 km, i s'iniciarà a les 10 del matí. La sortida i l'arribada tindrà lloc a la Pista Municipal d’Atletisme.

La competició tindrà quatre categories i rebran premi el primer i primera classificada de la cursa en general i els tres primers classificats de cada categoria tant masculina com femenina. [+]

Lectures 615 lectures Comentaris Cap comentari


Societat doble fletxa Mollet del Vallès / Dilluns, 14.1.2008. 08:00 h

Acciona i FCC s'adjudiquen les obres del nus ferroviari de Mollet

Un consorci format per Acciona i FCC farà les obres del ramal ferroviari Castellbisbal/Papiol-Mollet Sant Fost, per adequar-lo al trànsit del TGV i que permetrà la circulació de trens de mercaderies i de passatgers. L'import és de 74,6 milions d'euros.
[+]
Lectures 637 lectures Comentaris Cap comentaripublicitat

Societat doble fletxa Mollet del Vallès / Dilluns, 14.1.2008. 08:00 h

Es presenta el llibre 'Palestina als nostres ulls'

L'Illa acull avui dilluns (20h) la presentació del llibre 'Palestina als nostres ulls', un recull de testimonis sobre la situació del poble palestí. Hi assistirà Maria Pardo, coordinadora de l'obra editada per la Xarxa d'enllaç amb Palestina.
[+]
Lectures 1108 lectures Comentaris Cap comentari


Societat doble fletxa Mollet del Vallès / Dissabte, 12.1.2008. 08:00 h

La mitjana del segon tram de Pompeu Fabra serà enjardinada

L'Ajuntament ha iniciat les obres del tram de la rambla Pompeu Fabra, entre la plaça de Sant Vicenç i la rotonda de La Vinyota.
La mitjana del segon tram de Pompeu Fabra serà enjardinada
La mitjana del segon tram de Pompeu Fabra serà enjardinada

Es pretén enjardinar la zona central d'aquest vial per evitar els aparcaments incívics. El termini previst d’execució dels treballs és d'uns dos mesos, segons indica la regidora Ester Safont. L'edil ha explicat també que el concepte d'aquest tram és molt diferent al comprés entre el Pla de les Pruneres i la plaça Sant Vicenç, on fa pocs dies es van acabar les obres de reurbanització, que han consistit en la substitució del terra de la zona de passeig. [+]


Lectures 508 lectures Comentaris Cap comentari


Economia doble fletxa Mollet del Vallès / Dissabte, 12.1.2008. 08:00 h

Merck ratifica els 100 acomiadats a Mollet

La direcció ha anunciat a la plantilla que la viabilitat de la planta passa per la reducció de llocs de treball i altres mesures correctores. El Comitè d'Empresa ha exigit la documentació que justifiqui aquest sobrant d'empleats.
Merck ratifica els 100 acomiadats a Mollet
Merck ratifica els 100 acomiadats a Mollet

La direcció de Merck s'ha reunit amb el Comitè d'Empresa per presentar-li les conclusions del "Projecte More", un estudi amb mesures correctores per augmentar l'eficiència de la planta de Mollet del Vallès, que segons la multinacional alemanya, és la més baixa de totes les europees. [+]


Lectures 1778 lectures Comentaris Cap comentaripublicitat

Societat doble fletxa Mollet del Vallès, Parets del Vallès / Divendres, 11.1.2008. 17:28 h

Unes obres a la catenària afectaran la línia de tren de Santa Rosa fins al juny

Les obres de millora a la línia de Santa Rosa i Parets afectaran el servei de rodalies fins al juny. L'últim tren de la línia finalitzarà el seu recorregut a Montcada Bifurcació.
Unes obres a la catenària afectaran la línia de tren de Santa Rosa fins al juny
Unes obres a la catenària afectaran la línia de tren de Santa Rosa fins al juny

L'entitat pública adscrita al Ministeri de Foment, Adif, ha iniciat els treballs de renovació de la catenària en el tram entre les estacions de Montcada Bifurcació i Granollers Canovelles amb l’objectiu d'"augmentar la fiabilitat, seguretat i capacitat de les instal-lacions", apunten fonts d’Adif. [+]


Lectures 726 lectures Comentaris Cap comentari


Esports doble fletxa Mollet del Vallès / Divendres, 11.1.2008. 10:58 h

La quinzena edició de la Nit de l'Esport de Mollet ja té finalistes

Quatre membres del Club Atlètic Mollet s'han col·locat entre els sis finalistes de la Nit de l'Esport de Mollet, que arriba a la 15a edició i que enguany se celebrarà l'1 de febrer al Complex Esportiu de Ca n'Arimon.

En la categoria masculina els triats són Raül Pérez (Paradise) i Adrià Burriel i Toni Franco (Club Atlètic). En la femenina, Cristina Núñez i Ainara Acevedo (Club Atlètic) i Júlia Marco (Club Patinatge Mollet).

Pel que fa a la categoria de millor equip base hi opten el benjamí de la UE Molletense, el cadet masculí del Club Atlètic Mollet i el juvenil A del CF Mollet UE. [+]

Lectures 747 lectures Comentaris Cap comentari


Societat doble fletxa Mollet del Vallès / Divendres, 11.1.2008. 10:24 h

Detenen el lladre que robava dins els cotxes al barri d'Estació de França

La Policia detenia la matinada del 5 de gener M.Z., de 31 anys i veí de Canovelles, per la presumpta comissió de 10 delictes de robatori amb força a interior de vehicles, principalment a Estació de França on els veïns ja havien mostrat les seves queixes.

A l'home, que en el moment de la detenció portava eines per obrir els cotxes i quatre navalles, també se li ha aixecat una proposta de sanció per tinença prohibida d'armes blanques.
Segons fonts de la policia, el cos va incrementar la vigilància nocturna al barri d'Estació de França després que alguns veïns denunciessin robatoris als seus vehicles, els quals trobaven amb els vidres trencats i el pany forçat. [+]

Lectures 633 lectures Comentaris Cap comentaripublicitat

Societat doble fletxa Mollet del Vallès / Divendres, 11.1.2008. 10:13 h

Mollet disposarà d'un ministeri fiscal propi emplaçat a Granollers

Els jutjats disposaran d'una fiscalia pròpia que donarà servei també a Granollers, on s'emplaçarà. Fins ara, els fiscals que hi actuaven estaven adscrits a Barcelona i alguns judicis s'havien de fer sense fiscal per manca de disponibilitat.

La creació d'un ministeri fiscal propi, doncs, era una reivindicació dels jutges des de feia temps i suposarà un augment de personal i recursos.La fiscalia, que dependrà de Barcelona, però que tindrà certa autonomia, s'emplaçarà provisionalment a l'edifici judicial de l'avinguda del parc de Granollers, a l'espera que finalitzi la construcció del nou edifici dels jutjats de la capital del Vallès Oriental. [+]

Lectures 801 lectures Comentaris Cap comentari


Societat doble fletxa Mollet del Vallès / Dijous, 10.1.2008. 13:26 h

Neix la versió electrònica de CONTRAPUNT amb informació actualitzada permanentment

CONTRAPUNT posa en marxa la seva versió digital. El diari electrònic d'informació baixvallesana, en el domini www.contrapunt.cat, té la voluntat de ser el referent de la immediatesa de la zona a través dels flaixos informatius.
Neix la versió electrònica de CONTRAPUNT amb informació actualitzada permanentment
Neix la versió electrònica de CONTRAPUNT amb informació actualitzada permanentment

En les properes setmanes la web disposarà d’uns filtres que permetran discriminar les informacions per municipi i secció perquè el lector pugui fer una selecció més acurada d’aquelles notícies del seu interès. A més, es posarà en marxa un cercador, l’hemeroteca digital i un servei de subscripció per poder rebre al correu electrònic els titulars informatius de forma diària. [+]


Lectures 783 lectures Comentaris Cap comentari


Societat doble fletxa Mollet del Vallès / Dijous, 10.1.2008. 13:07 h

Desapareix el llorer del costat de l'església

L'Ajuntament s'ha vist obligat a talar el llorer del jardinet del costat de l'església de Sant Vicenç, després que quedés molt malmès com a resultat de la ventada del 9 de desembre.
Desapareix el llorer del costat de l'església
Desapareix el llorer del costat de l'església

L’arbre, que segons un estudi era el més car de Mollet (107.176 euros), es va esqueixar. “No tenia salvació i el perill de caiguda era molt gran”, indica la regidora de Medi Ambient, Ester Safont, sobre el llorer, que ja feia temps que estava aguantat amb brides. Safont ha explicat que l’arbre es reposarà, però que caldrà buscar un acord amb la parròquia, ja que aquest jardí conté arbres amb simbologia. [+]


Lectures 724 lectures Comentaris Cap comentari


Societat doble fletxa Mollet del Vallès / Dijous, 10.1.2008. 12:53 h

S'ultimen les obres de la plaça Europa

La nova plaça Europa, situada a la cantonada entre Jaume I i carrer La Pau, s'obrirà a la ciutadania en els propers dies, segons explicava la regidora d'Obra Pública, Ester Safont. La voluntat de l'Ajuntament és que sigui un indret de descans.
S'ultimen les obres de la plaça Europa
S'ultimen les obres de la plaça Europa

Ester Safont indicava a CONTRAPUNT que “resten alguns detalls d’acabats. L’empresa adjudicatària de les obres ha de rectificar alguna cosa, com la conducció de corrent i l'emplaçament de l'arbrat”. Les obres de la plaça Europa han inclós també la reurbanització del tram del carrer La Pau comprès entre avinguda Jaume I i carrer Barcelona, en el qual s'ha retirat l'asfaltat i s'han col·locat baldoses uniformades amb la resta de zona de vianants. [+]


Lectures 665 lectures Comentaris Cap comentari


Esports doble fletxa Mollet del Vallès / Dimarts, 8.1.2008. 14:49 h

La UE Molletense disputarà el penúltim partit de la primera volta contra el CF Junior

[+]
Lectures 685 lectures Comentaris Cap comentari


Esports doble fletxa Mollet del Vallès / Dimarts, 8.1.2008. 14:42 h

El CF Mollet es traslladarà al camp de la UD Andalusia

[+]
Lectures 621 lectures Comentaris Cap comentaripublicitatreportatges John Rambo, roba vintage amb emoció

14.12.2017.
John Rambo, roba vintage amb emoció
Roba vintage reciclada, importada dels EUA i altres parts del món, a un preu assequible i que permeten ...
editorials 19.1.2018.
Alarma per les pensions
Aquesta setmana desenes de pensionistes han sortit a les places de municipis del Baix Vallès i de tot ...


publicitatginy

publicitat


Rep els titulars per correu electrònic
   
Avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.logo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
  • amb el suport de
logo

logo

logo